Van der Brugghenstraat 12
6511 SL Nijmegen
Van der Brugghenstraat 12 / 6511 SL Nijmegen / 06-16964200 / please enable javascript to view

Energiemeting & Voedingsadvies

Uw voeding aangepast aan uw energieverbruik 

Naast lichaamsoefeningen in een warmtecabine én momenten van ontspanning in de ozon-cabine, krijgt u ook voedingsadvies: 

Geen diëten, pillen, poeders, shakes of maaltijdvervangers maar u leert stap voor stap gezonder te eten (eten wordt genieten!), zonder jojo-effect. U krijgt advies en slimme eettips. U zult verbaasd zijn dat u gezond en genoeg gaat eten en toch afslankt. Door het leren van gezonder en genoeg te eten kunt u niet alleen kilo’s kwijtraken, maar ook na uw behandelingen op gewicht blijven.

Uw dagelijkse energieverbruik in beeld gebracht 

Om een op uw dagelijkse energieverbuik afgestemd voedingsadvies te kunnen geven is het nodig om eerst uw energieverbruik zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen. Alleen op die manier kunnen wij een individueel afgestemd arrangement aanbieden waarbij wij zeker weten dat enerzijds uw metabolismesysteem niet ontregeld wordt maar anderzijds dat u zeker gaat afvallen. Hierdoor houden wij de controle over het afnameproces en weten wij ook zeker dat u het afvallen vol kunt houden.

De energiemeting doen wij in twee stappen, allereerst bepalen wij door middel van een ademanalyse uw energieverbruik in rust, het zgn. rustmetabolisme. Daarna krijgt u gedurende minimaal een week een geavanceerde activiteitenmeter mee, waarmee uw energieverbruik door uw dagelijkse activiteiten wordt vastgesteld. De uitkomsten van beide metingen bij elkaar opgeteld geven een nauwkeurig beeld van uw gemiddelde dagelijkse energieverbruik zodat wij de energieopname door voeding nauwkeurig daarop kunnen afstemmen.

 

Deze werkwijze maakt deel uit van ons ‘Energy Balance’ concept waarmee wij uniek zijn en waarmee u zeker gaat afvallen. Gegarandeerd.

 

 ‘Az is mijn stok achter de deur, ze kent mijn valkuilen en weet me te stimuleren. Eindelijk zelfverzekerd in bikini.’ (Jessica, 29, schoonheidspecialiste)

 

Wilt u afvallen, afslanken, op gewicht blijven en/of aan uw conditie werken onder begeleiding van een personal coach: Neem contact op